• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
PTC havalı ısıtıcı hızlı ısıtma sabit sıcaklık yalıtım 150W küçük boyutlu taşınabilir PTC ısıtma fanı 220V
₺930.84

PTC havalı ısıtıcı hızlı ısıtma sabit sıcaklık yalıtım 150W küçük boyutlu taşınabilir PTC ısıtma fanı 220V

  • (0 Reytingler)

2. Hızlı ısıtma: PTC otomobil fanlı havalı ısıtıcı açıldıktan sonra, PTC elektrik enerjisini hızla ısı enerjisine dönüştürür ve 30 Saniye içinde sıcak hava hissedilebilir.

Öğe türü: PTC havalı ısıtıcı

4. Naylon Kabuk: PTC havalı ısıtıcı, yüksek sıcaklığa dayanıklı, güvenli ve koruyucu ve iyi yalıtıma sahip PA66 takviyeli naylon kabuk kullanır.

Isıtıcının Çalışma Gerilimi: AC / DC 220V

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

8. Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Ödeme

İade ve geri ödeme

Ürün Boyutu: Yaklaşık. 80x80x54mm / 3. 1x3. 1 x 2.1 inç

3. Küçük Boyut: PTC ısıtma fanı, bir fare ile yaklaşık aynı boyuttadır ve kullanım için dar bir alana yerleştirilebilir.

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Belirleme:

Paket listesi: 1 x PTC havalı ısıtıcı

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Isıtma malzemesi: PTC seramik ısıtma parçası

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

Nakliye hakkında

Malzeme: Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Tel

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Sıcaklık Hatası: ±10℃

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

5. Uzun Servis Ömrü: PTC ısıtma fanı sürekli olarak 10.000 saat ısı kaynağı sağlayabilir ve tekrarlanan anahtarlama servis ömrünü etkilemez, bu nedenle dayanıklıdır.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.serpilabla.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Ürünlerimizden memnunsanız, Lütfen bize 5 Yıldız verin

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.Ödemeyi aldıktan sonra size olumlu bir geri bildirim vereceğiz.Öğelerinizden memnun değilseniz, lütfen Müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Geri bildirim hakkında

Özellik: 1. Sabit sıcaklıkta ısıtma: PTC fanlı ısıtıcı, sürekli ısı çıkışı sağlamak ve otomatik olarak sabit sıcaklıkta çalışmak için seramik sabit sıcaklıkta ısıtma teknolojisini kullanır.

Malzeme: Takviyeli Naylon Kabuk

Tel Uzunluğu: Yaklaşık. 20 cm / 7.9 inç

Not: Lütfen kullanılan voltaja göre gücü sağlayın.Diğer voltajların kullanılması yangına ve ürüne zarar verebilir.

Çalışma Gerilimi Fan: DC 220 V

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Güç: 150W±25%

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz