• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
e-qstore: Dönüş N154I1-L0C 1280X800 Paneli Ahududu Pi Monitör Lvds Sürücü Kontrol Kurulu Dıy monitör kiti HDMI uyumlu VGA
₺381.84

e-qstore: Dönüş N154I1-L0C 1280X800 Paneli Ahududu Pi Monitör Lvds Sürücü Kontrol Kurulu Dıy monitör kiti HDMI uyumlu VGA

  • (0 Reytingler)

Polonyalı arkadaş biputox'un projesi:

İtalya Friend diegopmusu_0'ın projesi:

Griechenland arkadaşı odysseasm'ın projesi:

ABD'li arkadaş gmcrawford123'ün projesi:

Parselinizle ilgili ülkenizin Gümrüklerinde sorun yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin!Garanti ve İadeler

4. Tuş takımı

Metal temasına izin verilmez.

2. Yeni invertörü ve yeni LVDS kablosunu LCD panelinize bağlayın.

-- Lütfen açık artırmanın kapanmasından itibaren 5 iş günü içinde ödeme yapın.Farklı günlerde kapanacak olan açık artırmalarımızdan birkaçına teklif veriyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve ödeme için izlediğiniz son açık artırmanın bitmesini bekleyebilirsiniz.

-- Doğrulanmış bir adresle doğrulanmış müşterilerden paypal'ı kabul ediyoruz.

gmcrawford123'nın sohbeti

3. LVDS kablosu

Ürünlerimizden memnun olmanızı istiyoruz.Ve sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir.

M. NT68676.2A (HDMI+DVI+VGA+Ses) LCD/LED Ekran Denetleyici Kurulu Dıy Monitör kiti Sürücü invertör 1280X800 N154I1-L0C için Ürün açıklaması Bu, çıplak bir dizüstü bilgisayar LCD panelini masaüstü/PC monitörüne dönüştürmek için kullanılan harika bir kolay yeniden montaj LCD denetleyici kiti setidir.Çıplak lcd'nizin iyi kullanılması ve artık israf olmaması sürpriz olacaktır.Işıltı fikrinizle harika projenizi yapmak ve lcd'nize yeni bir hayat vermek.

2. Elektronik konusunda uzman değilseniz veya operasyonda şüpheleriniz varsa, yanlış işlemden sorumlu olamadığımız için talimat için lütfen bizimle iletişime geçin.

1. Eski invertörü ve eski LVDS kablosunu LCD panelden çıkarın.

anatolsavi'nin projesi:

-- Öğenin Ebay hesabınızdan farklı bir adrese gönderilmesini istiyorsanız, ödeme yapmadan önce lütfen bize e-posta ile bildirin.Nakliye

-- Öğe HONG KONG AirMail tarafından sevk edilecektir.Teslimat 7-30 iş günü sürer(hafta sonları hariç) yere bağlıdır.

-- Biz bir iş günü içinde tüm öğeleri gemi (pazartesiden cumaya sadece) Cumartesi hariç ödeme temizlendikten sonra, pazar ve resmi tatil günleri.

Paket şunlardır: 1 X LCD denetleyici kurulu (M. NT68676.2A) N154I1-L0C paneli için programlanmış N154I1-L0C için 1 X invertör 1X5 tuş tuş takımı N154I1-L0C için 1 X LVDS kablosu

Kendi kitinizi özelleştirmeye hoş geldiniz!

Norveçli arkadaş aevar_e'nin projesi:

Bu kit sadece N154I1-L0C içindir.Lcd'niz aynı lcd model numarasına sahip değilse , lütfen lcd model numarası ile bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu çıplak lcd'yi masaüstü monitöre dönüştürmek için gerekli aksesuarlar:

4. Giriş gücü 12 V/ 4A . ( Lütfen bizden onay almadan önce lcd denetleyici kartındaki voltaj atlama teli ayarını revize etmeyin, çünkü bu voltajın yanlış revize edilmesi lcd'nizi alacaktır burnt.By bu arada, lütfen lvds kablosunu yanlış bağlamayın, bazı yanlış bağlantılar lcd'nizi de yakabilir, emin değilseniz lütfen hissedin bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. )

Denetleyici kartını lcd'ye bağlama talimatı :

1. Lütfen bu öğeyi teklif etmeden önce lcd'nizin iyi durumda olduğundan emin olun, aksi takdirde uyumsuzluktan siz sorumlu olacaksınız.

6. Güç Adaptörü (dahil değildir)

1. LCD Denetleyici kurulu

2. Evirici

Tak ve Çalıştır, lehimlemeye gerek yok.

Zaten bir VGA kablosu/DVI kablosu/HDMI kablosu ve bir güç adaptörünüz varsa (Çıkış 12V/ 4A-10,1 inçten 22 inç'e kadar küçük boyutlu lcd içindir), bu kit sizin için mükemmel bir seçimdir, VGA kablosu/DVI kablosu/HDMI kablosu/güç adaptörü, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin.

​ Başarılı örnekler :

Uyarı: Gümrük Vergileri

Herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçin ve bunu düzeltmek için elimden geleni yapacağız.İşte yanlış beyan edilen ve tatminsiz mal politikamız.

Almanya Dostu felixg4'ün projesi:

Bu kit sadece lcd N154I1-L0C içindir, lütfen sipariş vermeden önce lcd model numaranızın aynı olduğundan emin olun.Lcd'niz farklıysa, öneri için lütfen lcd model numarası ile bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

Portekizli arkadaş ınunes'in projesi:

-- 2. İade nakliye ücretini iade etmiyoruz.İadeler, ödenen orijinal fiyat için olacak ve iadenin alınmasından sonraki 7 iş günü içinde verilecektir.

Ülkenizdeki ithalat vergileri ve gümrük vergileri, ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir .Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

foslno2013'ün projesi:

3. Denetleyici kartı kitini VGA kablosu/DVI kablosu/HDMI kablosuyla PC'ye bağlayın.

Notlar:

5. VGA kablosu / DVI Kablosu / HDMI kablosu (dahil değildir)

Fransa dostu bluelambda86'nın projesi:

#LCDmodelNumberTable{sınır daraltma:daraltma;genişlik:588.02 pt;sınır:1px katı #000;}#LCDmodelNumberTable td{sınır:1px katı #000;} Ödeme

-- 1. Ürün(ler) i aldıktan sonra 5 gün içinde değiştirme veya para iadesi için iadeleri kabul ediyoruz.Öğeler orijinal hallerinde olmalı, giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.

Teknik Özellikler

  • Marka Adı: COOERQİ'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: N154I1-L0C
  • Meclis Durumu: Neredeyse Hazır
  • Demet: 1280X800
  • Kamera Donanımlı: No
  • Uyumluluk: Diğerleri
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz