• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Tip-C USB 5V 3.1 A Boost Dönüştürücü Step-Up Güç Modülü 5V için 4.2 V Mobil Güç Banka Aksesuarları Anahtarı İle LED Göstergesi
₺21.01 ₺29.15

Tip-C USB 5V 3.1 A Boost Dönüştürücü Step-Up Güç Modülü 5V için 4.2 V Mobil Güç Banka Aksesuarları Anahtarı İle LED Göstergesi

  • (2 Reytingler)
  • Kategori: Aktif Bileşenler
  • Etiketler: c tipi usb
  • Sku: w129173
  • Stok Durumu: Stokta var

Arayüz: TİP-C arayüzü, TİP-C arayüzü + USB arayüzü

Yükün akıllı tanımlanması, otomatik olarak bekleme moduna geçer

1. Modül lityum pil şarj ve deşarj koruması ile birlikte gelir, eğer korumalı pil lütfen çıkarın.Pil kapasitesi, 3.1 A yüksek akım verecek kadar büyük olmalıdır.

TİP-C + USB modelleri: uzunluk, genişlik ve yükseklik: 26 * 19 * 12mm (USB modelleri ile usb'nin yüksekliğini içerir)

◆ Güç kaynağının ısınacağı yer, bu sağduyu elektroniğidir, herkesin ürünleri aynıdır, eğer ısı değilse, akım 2.4 A ile sınırlı olmayacaktır, 10A, 100A çok boğa değil mi?Yönetim kurulu maliyeti ve hacim boyutu burada, modül büyük bir fabrika ana çip kullanır, verimlilik performansı iyidir, kullanımdan emin olabilirsiniz.

3A senkron anahtar şarjı

Cep telefonu şarj akımı dcp'nin akıllı tanımlanması

Talimatlar

Ürün Özellikleri:

2 pozitif ve negatif bipolar akü terminalini ölçmek için bir multimetre ile normal voltaj yaklaşık 4.2 V'dir.

Verimliliği %93'e kadar artırın%

Boyut: tek TİP-C modeller: uzunluk, genişlik ve yükseklik: 26 * 19 * 4.9 mm (düğme USB portunun çıkıntılı kısmı dahil değil)

alınan 1 modül pili bağlamayın, doğrudan 5V şarj hattına takın, dört ışık yandıktan sonra on saniye bekleyin, son ışık yanıp söner.

3A yüksek akım hızlı şarj / deşarj, 3.7 V 18650 ve polimer lityum pil şarjının diğer özellikleri için

◆ Ana kart ortaklarının kullanımını test etmek için timsah klipsleri kullanın lütfen telefonu şarj etmeyin, neden kısaca bu şekilde kullanılamayacağını sormayın.Telefonun şarj edilmesi gerekiyor kaynak yapılmalı kaynak yapılmalıdır (yanlış işlem anakartın kırıldığı, anakartın nasıl hızlı şarj edilemediği, anakartın nasıl kapanacağı ve yeniden başlatılacağı vb. Operasyonun gerekliliklerine uygun olarak sorun)

Modülün iyi mi kötü mü olduğuna nasıl karar verilir:

3. Pilin sorun olmadığından emin olun, iyi bir statik koruma işi yapın, kaynak için kalın bir tel hazırlayın, ters panoya bağlı pozitif ve negatif kutuplara dikkat edin.

4. şarj girişi, tip-c arayüzü üzerinden şarj kafasına bağlanabilir, ayrıca yukarıdaki grafikteki mavi etiketli arayüz üzerinden 5v'ye erişebilirsiniz, C portu giriş akımı kaynak portu girişinden daha büyük olmalıdır (C portu giriş pil tarafı 3A şarj olabilir, kaynak portu giriş pil tarafı maksimum 2A).

giriş aşırı gerilim, aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı akım deşarj koruması

İşlev desteği:

◆ Anakart bir koruma çipi ile birlikte gelir, koruma kartınız 6A veya daha fazla akım geçiremediği sürece pilin bir koruma kartı eklemesine gerek yoktur, aksi takdirde varsa lütfen koruma kartını çıkarın, doğrudan anakartımız pil hücresini bağlamak için. (Çünkü kendi kendine yeten genellikle geçemez bir yüksek akım, çıkış gücü büyük bir koruma)

yukarıdaki 3 modülün sağlam olması normaldir, aksi takdirde hasar görmüştür.

Tip-C USB 5V 3.1 A Boost Dönüştürücü Step-Up Güç Modülü 5V için 4.2 V Mobil Güç Banka Aksesuarları Anahtarı İle LED Göstergesi

Anahtar çıkışı kapatmak için çift tıklayın, çıkışı açmak için tıklayın

5. Tek c-portu sadece cep telefonlarını şarj etmek için kullanılabilir, çünkü protokollü çip, el sıkışma başarısı olmaz çıkış voltajı.

4 LED güç göstergesi

◆ pil ile 3.7 V/4.2 V 18650 / polimer / üçlü lityum piller, büyük tek can, birden 18650 paralel de kullanılabilir, lityum demir piller kullanamazsınız, tek kullanımlık kuru hücre, NiMH, kurşun-asit piller, nikel-kadmiyum piller, vb..Piller seri olarak bağlanamaz.

Aynı anda şarj ve deşarj desteği

Uyarılar:

4. Kaynak hattının çıkışını kullanmanız gerekiyorsa, USB arayüzü ile kullanılması önerilir.Tek TİP-C bağlantı noktası, hat çıkış voltajını kaynaklayamaz

Adı: lityum pil şarj ve deşarj entegre 5 V için 4.2 V

1. Bataryayı karttan önce telefon şarj kafasına bağlı tip-c veri kablosundan bağlayın, modül çipinin bozulmadan çalıştığını onaylamak için sırayla 4 ışığa bakın.

Yükün akıllı tanımlanması, otomatik olarak bekleme moduna geçer

Bu modülün çıkış akımı 7OMA'DAN az ise çıkış bağlantısını kesecektir.

3A yüksek akım şarj ve deşarj polimer üçlü lityum pil, C tipi cep telefonu şarjını destekler

TİP-C tek portlu giriş ve çıkışı destekler

TİP-C port desteği giriş / çıkış şarj cep telefonları, destek şarj ve deşarj

Çıkış aşırı akım, aşırı gerilim, kısa devre koruması, giriş aşırı gerilim, aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı akım deşarj koruması

Kullanım talimatları:

2. Akü voltajının 3,0-4,2 V arasında olmasını sağlamak için hazırlanan akünün voltajını ölçmek için bir multimetre kullanın, voltaj bu aralıktan yüksek veya düşükse, akünün kötü olması veya uygulanamaması muhtemeldir.pil tipi.

Ürün parametreleri:

◆ Anakart harici akü hattının 6a'dan fazla akım, en az 0,9 kare bakır tel, 1,5 kare kullanmak için sıradan hattan geçebilmesi gerekir.Çok kalın olmasına gerek yoktur, ancak çok ince olmamalıdır, çok ince bir güvenlik tehlikesi olacaktır. (Akımın akü tarafı çok büyük olduğu için).

Telefonun takılması ve çıkarılmasının otomatik olarak algılanması

1X modülü

3.1 A senkron boost dönüşümü

Ürün listesi:

Çıkış aşırı akım, aşırı gerilim, kısa devre koruması

◆ Pil sadece paralel olarak bağlanabilir (paralel sayı sınırlı değildir), seri olarak değil, seri anakartı yakmalıdır.

Teknik Özellikler

  • Tip: Voltaj Regülatörü
  • Uygulama: boost dönüştürücü
  • Marka Adı: diymore
  • Paket: SMD'NİN
  • Dağıtma Gücü: Step-Up Güç Modülü
  • Model Numarası: boost dönüştürücü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Çalışma Sıcaklığı: Step-Up Güç Modülü
  • Besleme Gerilimi: 5 V İçin 4.2 V
  • Koşul: Yeni
Ortalama derecelendirme
3
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Müşteri
2023-08-21

teşekkürler.

Müşteri
2023-05-18

hiç çalışmıyor

Yorum yaz