• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Enjeksiyon kalıplı plastik kaporta kiti Suzuki GSXR600 8 09 10 mavi beyaz siyah farings seti GSXR 750 2008 2009 2010 IW10
₺6 797.94 ₺8 290.27

Enjeksiyon kalıplı plastik kaporta kiti Suzuki GSXR600 8 09 10 mavi beyaz siyah farings seti GSXR 750 2008 2009 2010 IW10

  • (0 Reytingler)

Bu model için diğer tasarımlar:

Müşteri Memnuniyeti

4. Amacım, mutlu bir müşteri olduğunuzdan ve bizimle keyifli bir alışveriş yaptığınızdan emin olmaktır.

Bu yüzden toplam 20 güne ihtiyacınız var (yer siparişinden kapınıza ulaşana kadar yaklaşık üç hafta) .

2) nakliye süresi:

Satın alma işleminden ve toplam hizmetimizden memnunsanız, yorumunuz iş başarımızda çok önemlidir.Bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen genel bir Ayrıntılı Satış Değerlendirmesi ile 5 yıldız .

3).Ödeme yaparken lütfen Telefonunuza dikkat edin.Uluslararası ekspres kargo için telefon şarttır.

Genellikle, öğe ödeme temizledi tarihinden itibaren 7 iş günü sonra sevk edilecektir.nakliye süresi yaklaşık 8-12 gün.

Bununla birlikte, herhangi bir olası gözetimden kaçınmak için, ürün açıklamasını ve fotoğraflarını iyice inceleyerek ve teklif vermeden önce tüm soruları sorarak bunu karşılıklı olarak tatmin edici bir işlem yapmamıza yardımcı olma konusunda yardımınızı saygıyla rica ediyorum.

Bizim tarafımızdan satılan tüm ürünler, mümkün olduğunca doğru ve bizim tarafımızdan en üst düzeyde vicdanlılıkla, yeteneklerimizin en iyisine göre tanımlanmaktadır.

Geri bildirim:

4).Alıcıların Bilgileri:

Aliepxress mağazamıza geliyoruz!

Size en güvenilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ancak bazen uluslararası teslimat, kurye şirketine ve yerel gümrük/vergilere büyük ölçüde bağlıdır.Öğenizi zamanında almazsanız, daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Çünkü kutu boyutu üzerinde, biz DHL veya UPS kullanmayın, biz tarafından sevkiyat destek " EMS "Veya" e-EMS", bazı ülkeler çin sonrası hava parsel tarafından gemi.

1) Nakliye Şirketleri:

Nakliye

Kaporta Resimleri

Öğe hakkında

(Bu ülkeler herhangi bir görev ödemek gerekmez: ABD, Kanada, Avustralya ,Yeni Zelanda, rusya, Ukrian, Belarus.)

2).Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

1).İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliyeye dahil değildir charges.EU müşterilerin biraz vergi ödemesi gereken ülkeler.Bu ücretler fiyata dahil değildir.

3. Buradayım ve satın almadan önce veya sonra sahip olabileceğiniz herhangi bir sorunuz veya endişeniz için size yardımcı olmaya hazırım.

Uluslararası Alıcılar - Lütfen Dikkat:

Özel boya siparişi nasıl yapılır: (Satıcıya açıklama ekleyin)

Üretim için üretim süreci

Bize nötr/olumsuz bir geri bildirim vermeyi planlıyorsanız , sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapabilmemiz için lütfen hemen bize mesaj gönderin.

2. Taahhüdümüzü üstün hizmet, %100 tam para iadesi ve müşteri memnuniyeti garantisi ile destekliyoruz.

1. Satın almadan önce ve sonra her zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, %100 % müşteri memnuniyetinize bağlıyız.

Ürün Açıklaması Suit için : GSXR 600/750 2008-2010 Yıl modeli Renk: Satış Sonrası özel boyalı, varsayılan resmi olarak aynı.Durum: Tüm yeni satış sonrası OEM olmayan parçalar ve delikler önceden delinmiştir Malzeme: ABS plastik

Teknik Özellikler

  • Motosiklet Yapmak: SUZUKİ'NİN
  • Özel boya: Evet
  • Kalıplama: Enjeksiyon
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: EVET TAKIM
  • Malzeme Türü: Plastik
  • Boyalı: Evet
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz