• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Erkekler Yaz Kamuflaj Klima Giyim Fan Soğutma USB Şarj Soğutma Spor Yelek Soğutma Açık Kamp Balıkçılık Adam
₺446.77

Erkekler Yaz Kamuflaj Klima Giyim Fan Soğutma USB Şarj Soğutma Spor Yelek Soğutma Açık Kamp Balıkçılık Adam

  • (0 Reytingler)

1 x Soğutma fanı yelek

Üç hızlı hız ayarı sirkülasyon hava beslemesi, nefes alabilen kumaş aşınmaya dayanıklı ve kırışıklık önleyici, sağlıklı bir soğutma için mikro gözenekli terleme.

Hava, ağ üzerinden tüm vücuda eşit olarak dağıtılır.Soğuk rüzgar, havanın yelek içinde dolaşmasına neden olacak ve bu da sıcaklığı %20 azaltacaktır.İç örgü ter geçirmez ve nefes alabilir ve fan ile doğrudan temas etmeyecektir. skin.It yaz aylarında böyle bir yelek giymek daha rahat ve güvenlidir.

Soğutma fanı yeleğinin kullanımı kolay ve güvenlidir.Makinede yıkanabilir, lütfen temizlemeden önce fan tertibatını çıkarmayı unutmayın.

Çift fan tasarımı:

Uzun ömürlü serin ve rahat, maksimum vites ömrü yaklaşık 8 + saat, en düşük vites ömrü yaklaşık 12 + saat, güçlü soğutma, serin patates korkusu yok.

Yüksek kaliteli malzemeler:

(Güç bankası dahil değildir )

Özellikler:

Fırçasız DC motor, 4500r'ye kadar çalışan güçlü rüzgar enerjisi kaynağı gücü, sıcak ömür olmadan optimize edilmiş ısı dağılımı daha uzun 6000 saat ömrü.

2x9 cm fırçasız motor fanlar

Samimi tasarımınız için:

Boyut: S M, L, XL, XXL, 3XL,

Yenilikçi tasarım tüy yaprakları, eşit ve yoğun kesme hava akımı, 30 derece diyagonal siklon yapı tasarımı ile fan, daha güçlü bir rüzgar yaratır.

Adı: soğutma fanı yelek

1 x USB şarj kablosu

Güç kaynağı: Güç Bankası (DAHİL DEĞİLDİR)

bel, insan vücudunun üşümesinin kolay olduğu bir yerdir.Bu nedenle, giysinin iç tabakasının belinde bir ağ tabakası vardır.Rüzgarın doğrudan bele üflenmesini ve bel hasarına neden olmasını önlemekle kalmaz, aynı zamanda rüzgarın yayılmasını, terin hızla buharlaşmasını ve ısıyı sizin için uzaklaştırmasını da sağlayabilir.

Cinsiyet: Erkekler, Kadınlar

Fan dişi döndürülür ve sabitlenir ve montajı ve sökülmesi uygundur.Fiş, sık yapılan aktivitelerin neden olduğu zayıf teması önlemek için bir toka ile birlikte gelir.

Nasıl çalışıyor?

Belirleme:

Güvenli ve kullanımı kolay:

Mevsimler: İlkbahar ve yaz

Renk: Mavi, Açık Gri, Sarı, Beyaz

Soğutma fanı yeleğinin giysinin belinde iki fan ünitesi vardır.Güç bankasını USB ile bağlayın ve giysiler çalışmaya başlayacaktır. (Güç bankası dahil değildir) Üç hava akımı moduna sahiptir, böylece hava akışını çalışma koşullarına göre ayarlayabilir ve sıcaklığı 8°C'den fazla azaltabilirsiniz.

Fanın doğrudan insan vücuduna üflenmesini önlemek için ağ havalandırma tabakası ile sağlıklı ve serin.

Birçok durum için uygundur:

Çalışmak için bu havalı kıyafetleri giyebilirsin.Şantiyeler, tarlalar ve yüksek sıcaklık alanları gibi yüksek sıcaklıktaki işlemler için uygundur; Yürüyüş ve dağ gibi açık hava sporları için de idealdir adventure.It ultraviyole ışınlarını etkili bir şekilde engelleyebilir ve rüzgar geçirmez yelek olarak da kullanılabilir.

Malzeme: %100 polyester

Soğutma yeleği, sadece teri hızlı bir şekilde ememeyen, aynı zamanda ultraviyole ışınlarını etkili bir şekilde engelleyen ve sıcak çarpmasını önleyen hafif ve nefes alabilen malzemeden yapılmıştır.Ve hacim büyük değil, bu konuda endişelenmenize gerek yok work.It iş verimliliğinizi artıracaktır.

Paket içeriği:

Teknik Özellikler

  • Özellik: Nefes alabilir
  • Uygun: Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
  • Malzeme: Polyester
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Q305'in
  • Malzeme Teknolojisi: Windstopper'ın
  • Cinsiyet: Erkekler
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz