• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
129700-4400 Ateşleme Bobini Tak ve Çalıştır Stili Motosiklet için Motosiklet Ateşleme Bobini
₺853.41 ₺1 236.95

129700-4400 Ateşleme Bobini Tak ve Çalıştır Stili Motosiklet için Motosiklet Ateşleme Bobini

  • (0 Reytingler)

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Malzeme: ABS

4. Ana Fonksiyon: Bu ateşleme bobini, yanma verimliliğini etkili bir şekilde artırabilir ve motosikletlere daha iyi ateşleme performansı getirebilir ve aşınma direnci ve yüksek sıcaklık dayanımı özelliklerine sahiptir ve uzun ömürlüdür.

129700-4400 Ateşleme Bobini Tak ve Çalıştır Stili Motosiklet için Motosiklet Ateşleme Bobini

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Nakliye hakkında

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız verin!!!

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

SUZUKİ GSX1300R 1999-2009 için yedek, 2011-2012 SUZUKİ GSX1300RZ 1999-2007 için yedek

2. Öğeden emin değilseniz, gereksiz iadeyi önlemek için satın almadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, teşekkürler!

İade ve geri ödeme

Not: 1. Lütfen öğenizin parça numarasını iki kez kontrol edin, eşleşen bilgiler sadece referans içindir.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

8. Biz satıcılar ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

5. Servis süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.özellikle tatil sezonunda saatler değişebilir.

MODEL NUMARASI.: 129700-4400

Özellik: 1. Fitment: Standart özelliklere göre üretilmiştir, SUZUKİ GSX1300R 1999-2009 için mükemmel bir yedek; SUZUKİ GSX1300RZ 1999-2007 için yedek.

5. Doğrudan Değiştirme: Ateşleme bobinlerimiz, istikrarlı performansa sahip çeşitli titiz fonksiyon testlerinden geçmiştir ve hasarlı eski ateşleme bobini düzeneklerini doğrudan değiştirebilir.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.Teşekkürler!

Teçhizat:

2. Tüm iade öğeler ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra onun durumu ve tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.serpilabla.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

Paket listesi: 4 x Ateşleme Bobini

Ödeme

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Teyit edilen sipariş adreslerine gönderiyoruz.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Geri Bildirim Hakkında

3. Güçlü Yapı: Ateşleme bobinimiz, büyük iletkenliğe sahip ve daha güçlü nem ve pas geçirmez özelliklere sahip sağlam plastikten yapılmıştır.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız.Ödemeyi aldıktan sonra size olumlu geribildirim vereceğiz.Öğelerinizden memnun değilseniz, lütfen Müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

2. OEM: Bu ateşleme bobininin OEM'i referans için 129700-4400'dür, lütfen satın almadan önce öğenizin parça numarasını kontrol edin.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve referans içindir.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.HAYIR yok !

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Öğe Türü: Motosiklet Ateşleme Bobini

Belirleme:

Teknik Özellikler

  • Harici Test Sertifikası: CCC
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz