• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Yeşim sağlık terapi ısıtma yatak için tam vücut ağrı kesici masaj elektrikli Mat
₺1 944.41 ₺3 086.32

Yeşim sağlık terapi ısıtma yatak için tam vücut ağrı kesici masaj elektrikli Mat

  • (0 Reytingler)

Büyük indirim Benzer Öğeler!!

4. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

4. Kullandıktan sonra, sıcaklık kontrol anahtarını kapatın ve ardından fişi çekin.Uyarı: Nakliye:

5. Lütfen sizin için en uygun nakliye yöntemini seçin, seçtiğiniz şekilde teslim edeceğiz.Alıcının nedeni nedeniyle paket teslim edilemezse (imzalamayı reddetmek dahil), alıcı tüm ekstra maliyeti karşılamalıdır!

Geri bildirim:

3.Germain taş terapisi için termostat anahtarını açın, gerekli sıcaklığı ayarlayın.

ve herhangi bir sorun.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2. Satın alma işleminden ve toplam hizmetimizden memnunsanız, yorumunuz iş başarımızda çok önemlidir.Bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen genel bir Ayrıntılı Satış Değerlendirmesi ile 5.

Yeşim sağlık terapi ısıtma yatak için tam vücut ağrı kesici masaj elektrikli Mat

1. Biz SADECE www.serpilabla.com.tr adresine gemi.Lütfen ödeme yapmadan önce www.serpilabla.com.tr'teki adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

www.serpilabla.com.tr'e mesaj bırakarak veya bize e-posta göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.24 saat içinde cevap vereceğiz.Herhangi bir sorun veya soru, lütfen bana bildirmekten çekinmeyin!

Bizim dükkanda mükemmel bir alışveriş deneyimi var umuyoruz.Teşekkürler!

1) Sıcaklık kontrol soketi ve fiş bağlantısı yerinde, ısıtma gövdesi sıkıca takılı.

2. Paketinizi hızlı ve doğru bir şekilde teslim etmek için, ödeme yaparken lütfen bize telefon numarası bırakın, takdir!

1 .Sıcaklık kontrol cihazı ve bir ısıtma gövdesi ocnnecting soketi.

Altı Fonksiyon: 1)Yalıtım etkisi: vücudun uygun sıcaklığı korumasını teşvik etmek 2) Katkıda bulunan rol: insan büyümesini ve gelişimini teşvik etmek 3) Kendi kendini temizleme etkisi: vücudun dengeli bir besin kaynağı sağlamasını sağlayın 4) Nemlendirici etki, vücudun uygun nemi korumasını sağlar 5) Vücudun salgılanmasını sağlayın atık, vücut kokusunu ortadan kaldırır 6) Rezonans etkisi: vücut çeşitli besinleri, dengeli insan beslenmesini, metabolizmayı parçalayabilir Ürün Kullanımı: 1.Şilte kanepeye yayıldı, şilte 2'nin bir tabakasını yaydı.Termostat jakı güç konektörünü şilte 3'e yerleştirin.Termostat giriş fişini 220V, 50Hz güç çıkışı jakına takın 4.Termostat anahtarını, termostat güç gösterge ışığını açın 5. Termostat sıcaklık kontrol düğmesini doğru şekilde ayarlayın, istediğiniz sıcaklığa ayarlayın, (sayı ne kadar yüksek olursa, sıcaklık o kadar yüksek olur, tavsiye sıcaklığı 2-3 aralığındadır) 6.Sıcaklık önceden ayarlanmış sıcaklığa ulaştığında, kontrolör otomatik ayar durumuna girer ve sabit kalır 7. Normal sıcaklık 40 derecenin altındaysa, bir gün kalabilirsiniz.Sıcaklığı 40 derecenin üzerinde olan yüksek sıcaklık tedavisi varsa, kalış süresi 40 dakikadır. 8. İnsanlar zamanında gücü kapattığında, güç kablosunu çıkarın Özellikler: renk: resim gösterildiği gibi Ürün boyutu: 45 cm X 45 cm G. W: yaklaşık 2.5 kgs Paket içeriği: 1*Mat 1*ülke fişine karşılık gelir 1 * ücretsiz hediye (rastgele gönderilen renk ve öğe) 1*manuel yatak detayları resim gösterisi: Stil 1 Stil 2 Stil 3 Stil 4 Stil 5 Stil 6 Stil 7 Stil 8 Stil 9 Stil 10 Stil 11 Stil 12 El Kumandası: Ülkeye Karşılık Gelir Fiş: Masaj Yatağı nasıl kullanılır:

2) Bir güç kaynağı taktıktan sonra sıcaklık kontrol cihazını ve ısıtma gövdesini bağlayın.

3. Satın alma işleminizden herhangi bir şekilde memnun değilseniz, lütfen bize çözüm fırsatı verin

2.Sıcaklık kontrol fişi elektrik prizine takılmıştır.

3. Size en güvenilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmetini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Ancak bazen uluslararası teslimat, Kurye şirketine ve yerel gümrük/vergilere büyük ölçüde bağlıdır.Öğenizi zamanında almazsanız, daha fazla yardım için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1. Amacımız mutlu bir müşteri olduğunuzdan ve bizimle keyifli bir alışveriş yaptığınızdan emin olmaktır.

Teknik Özellikler

  • İsim: Isıtma terapi yatağı
  • Öğe Türü: Masaj ve Rahatlama
  • Model Numarası: JK-1097
  • Marka Adı: Şeker
  • Boyut: 45cmX45cm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Yeşim Taşı / Turmalin / Germanit Taşı
  • Koli ağırlığı: Yaklaşık 2.5 KG
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz